Lag en grønn oase hjemme

Hvem drømmer vel ikke om en deilig grønn oase utenfor huset? En plass hvor du kan senke skuldrene og drømme deg bort til sydlanske trakter. Jeg var så heldig at jeg fikk gjør akkurat dette og her ser du resultatet.

Det første jeg gjorde var å drømme meg bort alle mulig fantastiske busker og planter hos Hageland på Raglamyr. Har har de virkelig mye fint og ett stort utvalg.  Jeg plukket meg mine favoritter og noen fantastiske potter fra Italia. Og med god service fra Hageland fikk jeg kjørt alt hjem på døren.

 Tenk at det er lurt å velge noen høye trær, noen som er lave, noen som er enkle og noen som gjør litt mere utav seg.  Og samle mange grønne planter sammen blir bare så fint.  Har du lik farge på pottene, kan de gjene være i forkjellige str og fasonger.

 Da var jeg klar til kos. Jeg brukte de stolene jeg har utenfor som utgangspunkt for hvordan jeg bygget det opp.  Jeg samlet noen busker på hver side av stolene. Men aldri like mange, eller like store på hver side. Det blir mer balanse med ulike sider. Og mye mere spennende. Prøv deg frem, det blir sjeldent feil.

Så må det noen puter og tepper til for kos og skape den lune atmosfæren. Ikke vær redd for å mixe mønster så lenge det er noen rolige elemener innimellom og farger i samme skala. Det gir ett lekent og personlig resultat. Og sist men ikke minst. Seilet! Det som gjør det komplett, følelsen av inne/ute. Og har du en lyslenke så tar du den med også;)

Her ser du resultatet.

Lykke til og nyt!

Denne posten inneholder reklame.

Ta en titt her for for mer info: https://www.hmagasinet.no/?gclid=CjwKCAjw4PHZBRA-EiwAAas4ZhzHhQwEpqpAGwTq2AzvEUAIIGZTD3uw9DxlCRzTGjH78TcMt813gxoC4MYQAvD_BwE

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s