Ett rosa lerret

Ett nymalt rosa soverom er ett lerret for mange stiler. Denne uken er jeg så heldig at jeg har fått låne mine favoritter fra Amanda Storsenters fine interiørbutikker!! Jeg vil vise dere at Rosa slettes ikke bare passer inn på jenterommet. Det er en farge som passer til så mye. Jeg har stylet det samme soverommet på to måter, for å vise at det har mye si hvilke farger og tekstiler man velger. Jeg har ett rom med større kontraster og mørkere utrykk og ett med ett mere feminint utrykk. Hvilken liker du best?

Produktene på soverom 1:

  • Bilder fra Kremmerhuset
  • Plante og Urne fra Mestergrønn
  • Sengeteppe fra Princess
  • Puter fra Kremmerhuset
  • Magasinholder fra Nille
  • Kaffekanne, kaffekopp og Vase fra Tilbords

Produktene på soverom 2:

  • Bildet  og burgunder pute fra Kremmerhuset
  • Lys Rosa sateng puter, Velourgardiner og sengeteppe fra Princess
  • Blomst fra Mestergrønn
  • Kaffekopp og asjett fra Nille

 

Fargen jeg har brukt på veggen er Silky Pink fra Jotuns nye fargekart. Den finnes også i mørkere og lysere varianter.

Jeg tar gjerne en kopp kaffe på senga både her der i morgen tidlig…. 😉

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s