Ett trappeliv…

 

Det trenger ikke å koste skjorta, være avansert eller ta lang tid å ha litt blomster på trappa.Jeg hadde vel aldri sett for meg at jeg noen gang skulle bli avhengig av akkurat det. Jeg tenkte nei, det blir bare styr, det tar for mye tid og det blir bare gris og rot. Men nå er jeg avhengig! Jeg er overhodet ingen gartner så jeg er en ivrig leser på disse lappene som henger på plantene i butikken. Det jeg tenker på er at jeg vil ha blomster som står en stund, noen som tåler litt vær og vind og det faktum at jeg ikke alltid er så flink til å vanne….

Jeg har kjøpt to urner fra Hageland som jeg bare elsker. Her passer de fleste blomster inn og de er akkurat passe store. Så har jeg 2 fra Vertiplant som henger på “veggen”. I disse velger jeg alltid samme type plante for det å få ett ryddig utrykk.

Velg farger som passer sammen. Nå om høsten er det bare så mange fine farger og velge mellom. Det er alltid mye fint i butikkene. Nå kan du også lett kjøpe med deg blomster om du går på matbutikken og handler. Og det trenger overhodet ikke å koste allverden om du allerede har investert i potter.

Så er det ut med evt gamle planter ( disse kaster du i matavfallsdunken ute) og oppi med de nye. Ett par hagehansker, en liten spade, jord og litt vann og jobben er gjort.  Og etterpå brukes hageslange om tilgjengelig og en feiekost for å få bort rester av jord som ligger rundt omkring (du er veldig god om du klarer å unngå det;) Jeg tror jeg kan si jeg bruker ca 15 minutter på dette “oppdraget”. Det er bare ikke alltid så mye som skal til;)

Lykke til!!!!

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s