Bedroom story….

Dette er min soverom historie….

Soverommet jeg kunne utfolde meg (ekstra) kreativt og tenke løsninger for soving, jobb, lekser for ungene, inngang til barnerom, litt garderobe, plass til alle ting du “trenger” og litt danseplass. Her ville jeg ha farge på veggen, kanskje tilogmed flere. Og slik ble det! Da ideen om en vegg med kork kom opp, ble fargevalget deretter. Fargene Dempet Sort, Skandinavisk Lys og Dijon Yellow fra Jotun. Akkurat passe mørkt, fargerikt og varmt. Korken vi har brukt på veggen er egentlig underlag for gulv, som vi valgte å tapetsere på med tapetlim. En hel vegg med kork hvor vi kan henge opp akkurat det vi vil uten å lage hull med spiker. Så var det skivebordet. Jeg ville ha ett skrivebord som passet inn mellom skap og vegg og den skulle “sveve”. Slik at følelsen av gulvplass ikke forsvant. Det er en super løsning! Og det skal være nok plass for flere som vil være kreative sammen 😉

Veggen med de svarte kommodene (som passet som hånd i en litt liten handske) valgte jeg å male svart. Dette for at kommodene skulle gli sammen med veggen og bli mindre dominerende i rommet. Overgangen til Dijon yellow ble en skråstilt strek på veggen. En litt annderledes og spennende overgang som blir som ett bilde mellom rommene. Valget om lyse vegger ellers ble helt rett.

Svart seng med lagringsplass til sengklær. Ett nattbord til han og ett til meg…. Bildet som jeg har laget av ett dusjforheng fra H&M Home Strukket over ett canvas. Jeg synes dette bildet gjør mye for rommet og tar sin plass. Elsker printet og fargene! Lampe som mannen kom hjem med fra Ikea tur (på egenhånd) passer supert inn med lyst tre og formen den har. En liten danseplass ble det også, dekket av grått flossteppe fra Ellos. Mykt og godt for små og store føtter og danse på…..

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s