Min første bloggpost

Hvorfor ikke?

Da var jeg i gang med blogg.  Jeg som så mange andre kaster meg hodestups ut i den store bloggverdenen. Så hva er målet? Jo det er jobbe med hobbyen min. Det som gir meg energi (Foruten mine 3 barn og samboer selfølgelig) Nemlig interiør og foto!! Stadig dukker det opp nye prosjekter i mitt (crazy som samboer sier) hodet. Og mitt ønske er å jobbe med å skape ett personlig hjem hos dere. Det kan være alt fra å henge opp de bildene som aldri kom opp, eller å planlegge ett helt rom. Jeg vil tilpasse meg deres personlige stil og ønsker. Kanskje det bare trengs en liten “last touch”?

Her på bloggen skal jeg dele mine prosjekter med dere. Det blir før, underveis og etter bilder. Både mine hjemmeprosjekter og hos andre. Legger ved bilder fra kjøkken og stue område vårt som mest sannsynlig får en liten ny touch nå når høsten er kommet….;)

 

2 thoughts on “Min første bloggpost

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s